Sprinter

SPRINTER

Sprinter is het nieuwste (sport) Retail merk op de Nederlandse markt. Ben jij er klaar voor om samen met Sprinter de beste sportervaring te beleven?

Bezoekadres: Stationsstraat 37 1315 KG Almere

Bezoekadres: Lomstraat 17, 5911 GL Venlo

Bezoekadres: Osdorpplein 128, 1068 EN Amsterdam

Bezoekadres: Zuidplein Hg 831a, 3083 BK Rotterdam

Perry & Sprinter

Perry is sinds juli 2021 een samenwerking aangegaan met de Spaanse sportretailer Sprinter. Daarmee is Perry onderdeel geworden van de Sprinter-familie. Voor Sprinter betekent dit de allereerste stap buiten de Iberische (Spanje en Portugal) sportmarkt. Een belangrijke stap waarmee gestreefd wordt naar een verdere ontwikkeling en groei van het Sprinter-merk in Europa.

Sprinter is een van oorsprong Spaanse sportretailer, opgericht in Elche. Het hoofdkantoor is gevestigd in Alicante Spanje. Sinds 1995 is Sprinter actief in de sportretail met haar eerste winkel in Valencia. Inmiddels zijn er al meer dan 200 Sprinter sportwinkels te vinden in diverse landen zoals Spanje, Portugal en sinds kort ook Nederland.

Sprinter; de ontmoetingsplek voor mensen die sportief leven

Sprinter is er voor alle mensen die hun drukke leven combineren met een sportieve lifestyle. Voor de mensen die ‘s ochtends vroeg uit de veren zijn om de kinderen naar school te brengen en vervolgens naar het werk gaan. Wanneer je ’s avonds eenmaal thuiskomt liggen je gloednieuwe hardloopoutfit en -schoenen van Sprinter op je te wachten voor je welverdiende hardloopsessie.

Sprinter is er voor al die helden en heldinnen die de tijd nemen om naar de sportschool te gaan en weten dat goede sneakers, accessoires en sportkleding je sportprestaties naar een hoger niveau tillen. En tegelijkertijd is Sprinter er ook voor iedereen die kiest voor comfort en sportiviteit in hun dagelijkse outfit, zonder in te boeten aan stijl.

Een uitgebreid assortiment aan sport en lifestyle producten

Bij Sprinter vind je sport- en vrijetijdsmode, accessoires en materialen voor het beoefenen van vele sporten, zoals: hardlopen, fitness voetbal en wandelen. Maar ook als je op zoek bent naar de juiste kleding en accessoires voor wintersport, wielrennen, tennis, hockey, padel en vele andere sporten kun je bij Sprinter terecht!

Sprinter heeft een breed assortiment aan producten van toonaangevende sportmerken, zoals Nike, adidas, PUMA, The North Face, FILA en ASICS. Veel modellen van deze merken zijn exclusief ontworpen voor Sprinter.

Download our apps

Shop 24/7 using the app. Access exclusive offers & shop the very latest products on the move.

Download from the App Store Download from Google Play

Newsletter Sign up

Loading
We accept the following payment methods
PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo iDEAL logo
Visit our corporate website at   www.jdplc.com Copyright © 2023 JD Sports Fashion Plc, All rights reserved.
Loading