*Artikelen rechtstreeks vanuit merk verzonden


Rechtstreekse levering vanuit merk


Binnen ons online assortiment vind je ook artikelen terug die door adidas, Reebok, Nike of Protest rechtstreeks naar je verzonden worden. Omdat deze artikelen niet onder onze eigen voorraad vallen gelden er afwijkende voorwaarden, ook wat betreft de leveringstijden.

Voor al deze artikelen geldt dat ze buiten onze kortingsacties vallen. Of hier sprake van is staat altijd op de productpagina van het artikel vermeld, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De prijs in de winkelmand is leidend.

Je retourneert de artikelen van adidas, Reebok of Protest naar het betreffende merk en niet naar Perry - artikelen van Nike kun je wel retourneren naar Perry. Deze artikelen zijn ook uitgesloten van kortingsacties. Voor alle artikelen geldt dat je op de productpagina vermeld ziet staan als het rechtstreeks vanuit het merk naar je verzonden zal worden. Mocht je toch twijfelen, dan kun je het beste even contact opnemen met onze klantenservice zodat we er samen met je naar kunnen kijken.

Voorwaarden adidas
Voorwaarden Reebok
Voorwaarden Nike
Voorwaarden Protest

Download onze app

Shop 24/7 met de Perry-app! Krijg onderweg toegang tot de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen.

Download vanuit de App Store Download vanuit Google Play

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Loading
Wij accepteren de volgende betaalmethoden
PayPal-logo Apple Pay-logo iDeal-logo
Bezoek onze bedrijfswebsite   www.jdplc.com Copyright © 2021 Perry onderdeel van JD Sports Fashion Plc, All rights reserved.
Loading