COVID-19

De winkels

Door de snelle verspreiding van de omikron variant en het aantal medewerkers dat hierdoor in quarantaine moeten verblijven, kan het voorkomen dat de levertijden van een bestelling langer zijn dan je ons gewend bent. Wij vragen je vriendelijk om geduld te hebben en vragen om je begrip voor deze situatie. Mocht je jouw bestelling na 10 werkdagen nog steeds niet hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

Onze winkels zijn weer geopend. Er blijven nog wel beperkingen gelden over het maximum aantal bezoekers per vierkante meter. Bekijk hier de openingstijden van onze winkels.

Het is ook mogelijk om jouw pakket te laten bezorgen en op te halen in al onze winkels. Zodra de bestelling is aangekomen in jouw gekozen winkel ontvang je van ons bericht. Daarnaast kan je ook voor het retourneren van je aankopen of bestelling in de winkel terecht. Onze retourtermijn is 60 dagen..

Vergeet je mondkapje niet mee te nemen als je een winkel bezoekt en denk aan de verplichte 1,5 meter afstand.

Wil je jouw pakket liever thuis laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook. Vanaf 29.99 euro is dat kosteloos. De huidige levertijd is 2 tot 5 werkdagen.

Voor onze gehele organisatie geldt dat wij, daar waar mogelijk, gedeeltelijk thuis aan het werk zijn. Afspraken met klanten, leveranciers en andere betrokkenen vinden vooral digitaal plaats of zijn verzet naar een ander moment.

Klantenservice

Klik hier voor onze klantenservice

Wij doen er alles aan om onze producten, die bijdragen aan een gezonde levensstijl, voor jou beschikbaar te houden. Ook in deze tijd is het erg belangrijk om voldoende in beweging te blijven en daarvoor de juiste artikelen te gebruiken.

 

Download onze app

Shop 24/7 met de Perry-app! Krijg onderweg toegang tot de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen.

Download vanuit de App Store Download vanuit Google Play

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Loading
Wij accepteren de volgende betaalmethoden
PayPal-logo Klarna-logo iDeal-logo
Bezoek onze bedrijfswebsite   www.jdplc.com Copyright © 2023 Perry onderdeel van JD Sports Fashion Plc, All rights reserved.
Loading